5 жовтня 2015 року - тематичне зібрання «Слово про викладача!»

5zhovtnyaВикладач… Скільки всього охоплює дане слово: це наставник, порадник, друг. Завжди можна сподіватися на взаєморозуміння, підтримку і реальну допомогу у вирішенні багатьох проблем, пов’язаних з навчанням, отриманням необхідної інформації та повсякденністю.

Тож висловлюємо сердечну вдячність всім вчителям за вашу самовіддану працю, за турботу і знання, які ви віддаєте своїм вихованцям, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість.

Екскурс в історію.

День вчителя (День працівників освіти) - це професійне свято, яке відзначають працівники освіти України щорічно у першу неділю жовтня.

Україні свято встановлено згідно Указу Президента України № 513/94 «Про День працівників освіти» від 11 вересня 1994 року «…на підтримку ініціативи працівників освіти України…».

Згідно рішення ЮНЕСКО,  Всесвітній день вчителя почали відзначати з 1994 року.

Творча команда тренерів та міні-тренерів Програми творчого розвитку "Стимул" Програми творчого розвитку "Стимул" представила такі заходи:

1. Створення спільного колажу «Символи вчительської праці», в якому кожен елемент підібрано згідно певного значення:

Сова - символ мудрості, обізнаності, досвіду педагога.

Енциклопедія – надбання знань людства, які накопичувалися віками та передавалися з покоління в покоління.

Олівець – символ наукового підходу та запису інформації.

Квіти – щира вдячність та пошана за клопітливу щоденну працю викладачів.

Вишита серветка – життєва дорога викладачів та учнів.

2. Тематична бесіда-обговорення «Така потрібна праця педагога!». В ході бесіди було підкреслено, що в становленні кожної людини, як особистості, велике значення має не лише виховання батьків, але і робота вчителів, які своєю невтомною щоденною працею спонукають майбутніх працівників різноманітних професій до старанної відданої праці на благо суспільства і держави. Адже професія вчителя, крім уміння самому навчатися та навчати інших, вимагає ще одного, але такого важливого вміння, - відчувати кожного учня, його потреби.

 

Творчий колектив ПТР «Стимул»

вітає працівників освіти з професійним святом.

Бажаємо, щоб вогонь творчості та любові

до власної професії ніколи не полишав ваших сердець,

а всі задуми та справи повнились світлом, красою і добром!

 

Пошук


Visitor counter, Heat Map, Conversion tracking, Search Rank