Науково-практичний семінар «Впровадження інтелектуальних технологій у діяльність сучасних підприємств»

magazineВідбувся науково-практичний семінар «Впровадження  інтелектуальних технологій у діяльність сучасних підприємств»

Проаналізовано питання  впливу цифрової економіки на функціонування сучасних підприємств,  напрямки удосконалення управління підприємством, засоби маркетингу в системі управління компанії в умовах відкритої економіки, вплив мотиваційного фактору в системі менеджменту підприємства через призму реалізації управлінських рішень, вплив пандемії коронавірусу на управління  діяльності підприємства в сучасних умовах. Розглянуто шляхи впровадження сучасних інфокомунікаційних засобів і систем у діяльність підприємств.

Матеріали викладено в авторській редакції з незначними коректорськими правками. Відповідальність за точність поданих фактів, цитат, цифр і прізвищ несуть автори.

Тези доповідей опубліковано за результатами досліджень викладачів, студентів та випускників Львівського науково-навчального центру Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку, працівників Науково-дослідного інституту інфокомунікацій.

Матеріали науково-практичного семінару "Впровадження  інтелектуальних технологій у діяльність сучасних підприємств"  видано у форматі електронної публікації, яку можна завантажити за вказаним посиланням

Матеріали семінару

Пошук


Visitor counter, Heat Map, Conversion tracking, Search Rank